• Archief
Opel viert 150-jarige bestaan met groot oldtimerevenement

Opel viert 150-jarige bestaan met groot oldtimerevenement

Met een groot oldtimerevenement wil Opel in 2012 het 150-jarige bestaan van het merk vieren. 150 Jaar? Inderdaad, maar het merk bouwt pas sinds 1899 auto’s. Vergelijkbaar met bijvoorbeeld Peugeot was Opel een fabrikant die in de opkomst van de auto wel brood zag. Dat bleek juist gezien, vandaag de dag heeft Opel 40.000 mensen aan het werk. Het merk werd groot met auto’s voor de gewone man, waarvan de Kadett natuurlijk moet worden genoemd. Om het 150 jarige jubileum luister bij te zetten wordt in Rüsselheim een groots oldtimerevenement opgezet waar het merk met de bliksemschicht rond de 1.000 oldtimer Opels wil verzamelen. Het evenement moet in mei van 2012 gaan plaatsvinden.

terug naar voorpagina