• Archief
Koninginnedagtoertocht Beilen 30 april 2012

Koninginnedagtoertocht Beilen 30 april 2012

Als onderdeel van het koninginnefestival in het Drentse Beilen wordt er op 30 april 2012 een toertocht voor oldtimers georganiseerd. Deze 2e editie van de koninginnedagtoertocht is er voor oldtimer auto’s en tractoren een rondrit uitgezet door het prachtige Drentse landschap. ‘s Morgens worden de deelnemers ontvangen met een kopje koffie en koek. Als iedereen aanwezig is en de koffie op wordt er gestart met de ongeveer 2 uur durende rondrit. Tegen de middag arriveren de deelnemers weer op het beginpunt, het festivalterrein, waar een heerlijk kopje soep en broodje staat te wachten.

Er kunnen maximaal 50 oldtimerauto’s en tractoren deelnemen.

Meer informatie: www.festivalbeilen.nl

terug naar voorpagina