• Archief
Speurtocht naar vergeten oldtimers: Chasing Classic Cars

Speurtocht naar vergeten oldtimers: Chasing Classic Cars

Discovery Channel komt met een nieuwe serie waarbij Wayne Carini op zoek gaat naar oude auto’s en verborgen collecties. Een AC Cobra, een Duesenberg, een Chevrolet Impala, een Panhard en zelfs een Ferrari 375 MM. Dat zijn de ingrediënten voor Chasing Classic Cars, een serie in HD waarin Ferrari-expert en restaurateur Wayne Carini op zoek gaat naar oude auto’s en verborgen collecties. Wayne reist langs dorpen en steden om lang vergeten oldtimers op te speuren, ver weggestopt in schuren en garages. Als het hem lukt de auto aan te schaffen, brengt hij hem naar zijn winkel in Connecticut. Daar restaureert hij de auto in zijn originele staat en probeert hij hem vervolgens op de veiling door te verkopen. In Chasing Classic Cars bezoekt Wayne ook private collecties en spreekt hij met verwoede verzamelaars. Chasing Classic Cars is vanaf zondag 15 januari om 17:05 uur te zien op Discovery Channel

terug naar voorpagina