• Archief
Vehikel toch nog een keer in Utrecht op 2-3-4 maart 2012

Vehikel toch nog een keer in Utrecht op 2-3-4 maart 2012

Ondanks de berichten dat de gemeente Utrecht de Veemarkthallen graag snel ziet verdwijnen, staat het complex er nog steeds. Reden om Vehikel toch nog een keer op de oude vertrouwde locatie te organiseren. Zoals het er nu uitziet wordt op 2, 3 en 4 maart 2012 nu echt voor de laatste keer een traditionele Vehikel in de Veemarkt in Utrecht georganiseerd. Traditioneel, dus oldtimer auto’s, bromfietsen, motorfietsen, scooters, fietsen en vooral bergen onderdelen. Natuurlijk is er ook volop documentatie te vinden, zijn er weer clubstands en komt ook de modelauto liefhebber weer aan zijn trekken. Vehikel is ook een internationale beurs, één van de grotere beurzen in Europa. Dat geldt niet alleen voor de bezoekers. Een deel van de standhouders komt uit alle delen van Europa en zelfs van ver daarbuiten. Maar ook de Nederlandse standhouders reizen de hele wereld af op zoek naar bijzondere vondsten voor Vehikel. Legerjeeps uit Griekenland, Puchs zo uit Oostenrijk, zijspannen uit Rusland, Harley Davidsons uit Tsjechie, hoge bi’s uit Frankrijk en tengere Italiaanse racertjes, meegebracht uit Imola, je kunt het zomaar tegenkomen op Vehikel. Kortom, alle ingrediënten voor een prachtige oldtimerweekend zijn ook op deze Vehikel weer te vinden.

Meer informatie is te vinden op: www.vehikel.nl

terug naar voorpagina