• Archief
Eerste Youngtimer Event in Nederland 20 mei 2012

Eerste Youngtimer Event in Nederland 20 mei 2012

De youngtimer mag zich ook in Nederland op steeds meer belangstelling verheugen. De tijd lijkt daarmee rijp voor de allereerste edtitie van het Youngtimer Event. Het DRU Industriepark in Ulft vorm het unieke decor voor dit nieuwe evenement. Op een terrein van meer dan 10 hectare zullen youngtimer liefhebbers uit Nederland, Belgie en Duitsland elkaar ontmoeten. Het kloppende hart van Forever Young is de monumentale SSP Hal van 5000m2 op het DRU Industriepark. Deze wordt ingezet als expositiehal, waarin prachtige youngtimers, onderdelen en automobilia zijn verzameld. Ook aan koop- en verkoop is gedacht: op het DRU Park bevinden zich diverse youngtimer pleinen, waar particulieren en bedrijven hun auto te koop kunnen aanbieden.

De organisatie hoopt een grote animo onder de diverse clubs en acht ze onmisbaar voor een goede sfeer met enthousiaste liefhebbers, mooie youngtimers en veel gezelligheid. Alle clubs zijn dan ook van harte uitgenodigd op dit evenement. Voor de clubs staat bovendien op 11 februari een informatiebijeenkomst op het programma.

Meer informatie is te vinden op: www.youngtimerevent.com

terug naar voorpagina