• Archief
Oldtimertreffen Galder 3 juni 2012

Oldtimertreffen Galder 3 juni 2012

Zondag 3 juni 2012 wordt in Galder weer het jaarlijkse oldtimertreffen gehouden. De organisatie heeft gezorgd voor een mooi afgesloten terrein aan de sint Jacobsstraat. Op dit terrein komt deze alles bijeen wat rijdt, rookt of ronkt en ouder is dan 25 jaar. De organisatie hoopt ook zeldzame of interessante voertuigen die deze leeftijd nog niet bereikt te kunnen laten zien.

Net als in voorgaande jaren is er ook in 2012 tegelijk met het oldtimertreffen weer een grote markt. Op deze markt zijn oude en nieuwe spullen, diverse snackkramen, een kinderkermis en verdere animatie te vinden. Op het oldtimerterrein is een (gratis) toilet en een gezellig zitje waar een consumptie kan worden gebruikt aanwezig. Tevens kunnen deelnemers hun overbodige onderdelen hier te koop aan bieden. Deelname aan deze dag is gratis.

Meer informatie: Henk Leidner / www.rommelmarktgalder.nl

terug naar voorpagina