• Archief
BMW Classic opent website voor onderdelen

BMW Classic opent website voor onderdelen

De oldtimer en youngtimer-afdeling van BMW, BMW Classic is al jarenlang een begrip. Onlangs werd BMW Classic verder uitgebreid en kunnen eigenaren van BMW’s gebouwd van de jaren zestig tot en met de jaren negentig kunnen nu online bij BMW terecht voor orginele BMW-onderdelen voor hun BMW’s. Op dit moment beschikt BMW Classic over een voorraad van ongeveer 35.000 onderdelen.

Voorlopig kunnen alleen onze oosterburen gebruik maken van de website. BMW verwacht dat vanaf april 2012 ook wij Nederlanders online onderdelen kunenn bestellen. BMW benadrukt wel dat bepaalde onderdelen (zoals plaatwerk en zware delen) niet via de website besteld kunnen worden in verband met te verwachten problemen met het verzenden.

Meer info: www.bmw-classic.de

terug naar voorpagina