• Archief
Unieke Nederlandse collectie Rolls Royce’s onder de hamer

Unieke Nederlandse collectie Rolls Royce’s onder de hamer

15 Rolls Royce’s uit de jaren ’50, ’60 en ’70, waaronder een aantal bijzondere uitvoeringen van het type Silver Wraith, twee Phantom V’s en diverse Silver Cloud’s I, II én III worden binnenkort door Classic Car Auctions geveild. In de Silver Cloud’s collectie bevinden een aantal uitvoeringen met lange wielbasis, welke in gelimiteerde hoeveelheden zijn geproduceerd. De Rolls Royce’s zijn zowel links als rechts gestuurd. Ook worden in de veiling exclusieve merken aangeboden zoals Maserati, Jaguar, MG, Cadillac, Mercedes Benz, Alfa Romeo, Alvis en vele andere klassieke en sportauto’s.

Classic Car Auctions, partner van BVA Auctions organiseert op zaterdag 18 februari 2012 vanaf 10.00 uur een kijkdag voor de veiling ‘Rolls Royce, Classic & Sports Cars’ aan de Nijkerkerstraat 25a in Amersfoort.

Naast de ‘Rolls Royce’s, Classic & Sport Cars’ veiling zal BVA Automotive de wekelijks terugkerende Drive Thru Autoveiling met circa 100 voertuigen organiseren. In opdracht van Domeinen Roerende Zaken worden 7 exclusieve auto’s aangeboden waaronder 2 Ferrari’s, 2 Jaguars en één Porsche GT3. Iedereen is welkom op zaterdag 18 februari 2012 vanaf 10.00 uur. De ruim 130 auto’s zijn in de showroom aan de Nijkerkerstraat 25a in Amersfoort te bezichtigen.

Meer informatie op www.bva-auctions.com

terug naar voorpagina