• Archief
Nationaal Oldtimer Festival 30 september 2012

Nationaal Oldtimer Festival 30 september 2012

Ook in 2012 is het weer genieten geblazen tijdens alweer de zesde editie van het Nationaal Oldtimer Festival. Op 30 september staat het circuit van Zandvoort weer vol met oldtimers. Tijdens het weekend zijn er tal van activiteiten zoals Meguair’s Concours d’Elegance en de showpaddock met meer dan 1500 oldtimers.

De organisatie een mooie brede waaier aan bolides uit Frankrijk, Duitsland, Zweden, Engeland en Amerika. Clubs die acte présence geven zijn onder meer de MG Car Club Holland, de Jaguari Daimler Club Holland, de NSU Club, Simca & Matra Sport Club, de Porsche 356 Speedster Club, Super Seven Club, Triumph TR Club, Miniprojects.nl, Lamborghini Club, Dutch Spartan Owners, Mazda RX7 Club, Fiat Bertone X1/9, Cobra Club Nederland, Dutch Singer Owners, Alpine Renault Club, Klassieke Porsche 911/912 Club en de Engelse Ford Club Nederland. Naast auto’s uit de clubs, zijn er vele honderden oldtimers aangemeld van oldtimer rijdend Nederland, nog nooit kwamen zoveel oldtimers op één dag naar het Circuitpark Zandvoort.

Natuurlijk, hoe kan het anders bij een evenement op Zandvoort, zullen er enkele raceklassen aan de start verschijnen. Op zaterdag zijn de trainingen en worden al enkele races verreden worden. Op zondag zal een mooi raceprogramma plaatsvinden.

Meer informatie op: www.nationaaloldtimerfestival.nl

terug naar voorpagina