• Archief
Oldtimer Voorjaarsdag 6 mei 2012

Oldtimer Voorjaarsdag 6 mei 2012

De Voorschotense Oldtimer Vereniging organiseert op zondag 6 mei 2012 al weer voor het 4e achtereenvolgende jaar de Voorjaarsdag voor Oldtimer Voertuigen aan het Valkenburgse meer (ZH). De dag staat open voor klassieke voertuigen van vóór 1992, zoals: (brom)(bak)fietsen, motoren, (vracht)auto’s, tractoren en stoommachines. Kortom eigenlijk alles met een motor en/of wielen in de ruimste zin van het woord. Ook modelboten naar klassiek model zijn welkom in het aangrenzende meer met prachtige stranden.
Toegang en deelname is geheel gratis en vrijblijvend in een gezellige ongedwongen sfeer en zonder verplichte aanwezigheidstijden.

De locatie is uniek gelegen aan het Valkenburgse meer bij het Nationaal Smalspoormuseum en Restaurant-Partycentrum De Tender, J. Pellenbargweg 2, 2235 SP Valkenburg (ZH). Het Nationaal Smalspoormuseum heeft aangegeven deze dag ook open te zijn http://www.smalspoormuseum.nl

Aanmelden en meer informatie via www.vovnieuws.nl

Aanvang vanaf ca. 11:00 tot 17:00 uur met tevens de mogelijkheid tot het ruilen van onderdelen, boeken, e.d. Tussen 11:30 en 12:00 uur kan gestart worden met een toer/puzzelrit voor auto’s, motoren of bromfietsen.

terug naar voorpagina