• Archief
Cars for Kids 22 september 2012

Cars for Kids 22 september 2012

De Stichting Cars for Kids organiseert in 2012 op 22 september in samenwerking met Dutch GT4-Kampioen Phil Bastiaans en Bilderberg Hotels ten behoeve van Nationaal Fonds Kinderhulp weer een fantastische toerrit.

Dankzij de inzet en deelname van tientallen eigenaren van prachtige, snelle en bijzondere, oldtimer, auto’s kan de stichting haar doel realiseren. Zij maken het mogelijk om een grote groep kinderen de dag van hun leven te schenken. Cars for Kids 2012 zal in het teken staan van nieuwe kinderen, de kinderen van Nationaal Fonds Kinderhulp. De Stichting Cars for Kids wil 80 van deze kinderen een onvergetelijke dag bezorgen. Naast het plezier voor de kinderen, staat deze dag ook in het teken van fondsen werven voor Stichting Nationaal Fonds Kinderhulp.

Locatie evenement:

Bilderberg Résidence Groot Heideborgh
Hogesteeg 50 te Garderen.

Meer informatie op: www.stichtingcarsforkids.nl

terug naar voorpagina