• Archief
Kiwanis Classic Tour 15 april 2012

Kiwanis Classic Tour 15 april 2012

Op zondag 15 april 2012 organiseert de Kiwanisclub Enschede-Usselo voor de 10e keer een tourrit voor oldtimers onder de naam Kiwanis Classic Tour 2012. De start zal plaatsvinden op de oude markt in Enschede en de tocht voert langs landelijke wegen in de omgeving. De navigatie gaat met het zeer eenvoudige bolletje-pijltje systeem.

De lunchplaats houdt de organisatie nog even geheim, maar ze kunnen al wel verklappen dat de middagroute weer zoals voorheen bij Restaurant Hanninkshof in Enschede zal eindigen. Uiteraard is daar weer een afsluitend buffet. Deelname staat open voor auto’s van bouwjaar 1986 en ouder.

Dit jaar is de opbrengst van de classic tour bestemd voor het ELIMINATE-project waarin Kiwanis International en UNICEF nauw samenwerken. Deze twee organisaties hebben besloten hun krachten te bundelen om een eind te maken aan tetanus bij moeders en pasgeborenen. Deze dodelijke ziekte eist jaarlijks het leven van 60.000 onschuldige baby’s en een groot aantal vrouwen. De gevolgen van de ziekte zijn ondraaglijk; pasgeborenen lijden aan terugkerende pijnlijke spierkrampen en extreme gevoeligheid voor licht en aanraking.

Voor nadere informatie en een inschrijvingsformulier kunt u terecht op: www.kiwanis-enschede-usselo.nl.

terug naar voorpagina