• Archief
American Sunday 22 april 2012

American Sunday 22 april 2012

De American Sunday is een evenement dat helemaal gericht is op Amerikaanse lifestyle, waarbij auto’s, oldtimers, motoren en trucks de hoofdrol spelen. Evenals de afgelopen jaren is er een zeer spectaculair baanprogramma op het rechte stuk van het circuit, met als hoogtepunt de 402 meter sprint, beter bekend als ‘the quartermile’. Als bezoeker kom je helemaal in contact met het intense gebrul van de Amerikaanse muscle power.

De paddock staat helemaal in het teken van Amerika, met volop Amerikaanse auto’s en (oldtimer) clubs. Daarnaast kun je meedoen aan diverse onderdelen waaronder de Meguiar’s Show & Shine contest, waarbij in verschillende categorieën gezocht wordt naar de mooiste auto’s.

De mooiste verzameling van Pick-ups kom je tegen op de Pick-up Place. Wat niet te missen is op American Sunday, zijn de Hotrods. Echte bijzondere en meest uiteenlopende, typisch Amerikaanse eyecatchers. Naast de moderne auto’s en olditmers zijn ook Amerikaanse motoren en trucks te bezichtigen.

Meer informatie is te vinden op: www.402events.com

terug naar voorpagina