• Archief
Bollenrit 22 april 2012

Bollenrit 22 april 2012

Op 22 april 2012 organiseert De Rotaryclub Rijnwoude de Bollenrit voor oldtimers, exotische newtimers (exclusieve auto’s) en cabrio’s. Dit wordt gedaan met een tweeledig doel: de deelnemers een sfeervolle onvergetelijke dag bezorgen én geld inzamelen voor een goed doel, polio de wereld uit. De laatste fase van een wereldwijd Rotaryproject.

De Rotary Bollenrit start op zondag 22 april 2012 a.s. om 13.00 uur in Hazerswoude-Dorp. Verzamelen vanaf 11.30 uur voor “showtime” in de Dorpsstraat. De Bollenrit eindigt in de loop van de middag in het centrum van Lisse, waar alle deelnemers de gelegenheid hebben hun voertuigen mooi zichtbaar te parkeren. In Lisse kunt u naar wens tot 17.00 uur een bezoek brengen aan het interessante nabijgelegen museum “De Zwarte Tulp”.

Meer informatie is te vinden op www.bollenrit.nl

terug naar voorpagina