• Archief
BCA Klassiekerveiling 14 april 2012

BCA Klassiekerveiling 14 april 2012

Op zaterdag 14 april organiseert het veiling huis BCA haar jaarlijkse veiling voor klassiekers/oldtimers. De organisatie meldt dat begin maart de teller op 180 voertuigen in de veiling staat. Een van de meest in het oog springende auto is een Ferrari F40. Verder worden tijdens de veiling vele oldtimers aangeboden, zoals een Ford Mustang Cabriolet uit 1965, een Chevrolet Series AB 1928, een Karmann Ghia uit 1972, een zeldzame BMW 2000c uit 1968 en een Volvo P544 1961. Naar verwachting zal de lijst met oldtimers zich nog flink uitbreiden.

De veiling wordt gehouden in Barneveld waar om 12.00 uur de veiling begint en kunt u gaan meebieden. Voor het hoogste bod wordt de auto afgeslagen en is het zelfs mogelijk om na betaling meteen met uw nieuwe aanwinst naar huis te rijden. Het is ook mogelijk om via internet mee te bieden.

Meer informatie: http://nic.auto-interactive.nl/bca-klassiekerveiling/

terug naar voorpagina