• Archief
Opel Treffen 21 en 22 april 2012

Opel Treffen 21 en 22 april 2012

Na het enorme succes van het groot Opel-Treffen 2011 staat het evenement ook in 2012 weer op de agenda. Deze kunnen de deelnemers en het publiek niet één dag, maar zelfs twee dagen genieten van een prachtig evenement. Op 21 & 22 april 2012 is er voor alle liefhebbers van het merk Opel weer van alles te beleven. Zowel voor oldtimer, youngtimers als hedendaagse Opels. De organisatie belooft voor ieder wat wils!

De organisatie heeft ook een verrassende toertocht door het prachtige Flevolandse landschap uitgezet, er is een onderdelen markt, muziek en diverse activiteiten voor de kinderen. Mochten de weergoden deze dag een natte verrassing in petto hebben, dan nog kan het feest gewoon doorgaan omdat er een grote tent wordt opgezet. Wanneer u zich van te voren aanmeldt dat ontvangt u bij aankomst gratis consumptiebonnen en een heerlijk bakje koffie of thee en cake!

Meer informatie en aanmelden: www.opeltreffen.nl

terug naar voorpagina