• Archief
19e Oldtimerdag Voorschoten op 9 september 2012

19e Oldtimerdag Voorschoten op 9 september 2012

De Voorschotense Oldtimer Vereniging (V.O.V.) organiseert op zondag 9 september 2012 de 18e Voorschotense Oldtimerdag. Deze dag vormt al jaren onderdeel van het Weekend van Voorschoten met drie dagen lang tal van activiteiten in het centrum van Voorschoten.

De Oldtimerdag is van het klassieke model, gezamenlijk wordt ’s morgens in de omgeving van de gemeente Voorschoten een rit gereden, waarna de voertuigen worden opgesteld in het centrum van Voorschoten. Verder zal door een deskundige jury beoordeeld worden, welke klassieker in zijn eigen categorie (auto’s, w.o. ook bedrijfswagens e.d. of motoren en brommers) voor een eerste, tweede of derde ereprijs in aanmerking komt.

Het publiek is welkom in het dorpscentrum vanaf 13:00 uur. Naast de oldtimers zijn er daar tal van andere activiteiten. Daarmee is deze dag een uitje voor iedereen.

De V.O.V. nodigt bezitters van een klassiek voertuig (auto, motor, bromfiets), met bouwjaar voor 1992 uit om aan deze dag deel te nemen.

Meer informatie is te vinden op: www.vovnieuws.nl

terug naar voorpagina