• Archief
Euregiorit zondag 6 mei 2012

Euregiorit zondag 6 mei 2012

Om het oldimerseizoen weer goed te beginnen organiseert de Belgische Maaseikeroldtimerclub traditiegetrouw, op de 1e zondag in mei de Euregiorit, dit jaar is dat op zondag 6 mei. De rit start weer vanaf het Cultuur Centrum Maaseik, Van Eycklaan 72, 3680 Maaseik (B). Ook is het traditie dat het een stevige rit is, ook nu zal het een rit zijn van circa 190 kilometer. De rit leidt richting Eupen en we komen terug via het heuvelland. Vanaf 8.00 uur ontvangst en inschrijving, uitreiking rallyplaat en aansluitend een heerlijk ontbijt. Daginschrijving is mogelijk tot 10 uur. Start om 9.30 uur waarbij u het routeboek (bollekepijl) ontvangt. Rond 16.30 uur worden alle deelnemers terug verwacht, van 17.00 tot 18.00 uur kunt u (degenen die zich hiervoor hebben ingeschreven) deelnemen aan het avondeten.

Meer informatie en inschrijven via: www.maaseikeroldtimerclub.be

terug naar voorpagina