• Archief
Oldtimerdiefstal aanpakken

Oldtimerdiefstal aanpakken

De afgelopen tijd waren er op OldtimerNieuws diverse keren berichten te lezen over gestolen oldtimers. Het stijgen van de waarde van oldtimers gecombineerd met economisch mindere tijden lijkt een negatieve invloed te hebben op het aantal diefstallen. Oldtimers worden na diefstal niet altijd in zijn geheel doorverkocht, maar uit elkaar gehaald en in onderdelen verkocht. Een zeer winstgevende manier van handelen voor criminelen.

Natuurlijk is de eerste stap bij diefstal altijd aangifte doen bij de politie. Helaas kan de politie niet altijd even veel aandacht aan de diefstal van een oldtimer geven. Zoals zo vaak ontstaan er in dergelijke gevallen dan particuliere initiatieven om toch tot de gewenste oplossing te komen, het terugvinden van de oldtimer. Een goed voorbeeld is het nieuwe aanbod van Tracé Recherche Bureau.

Tracé Recherche Bureau is een erkend particulier onderzoeksbureau met, zoals ze zelf omschrijven, als kerntaak waarheidsvinding ten behoeve van de opdrachtgever. Daarnaast geven zo ook juridisch advies en preventie advies. Tracé Recherche Bureau richt zich naast hun bestaande aandachtsvelden nu ook op oldtimerdiefstallen met een preventiepakket. Het preventiepakket voor oldtimers is bedoeld voor verenigingen en hun leden.

Het pakket omvat het volgende:
• Gratis intakegesprek
• Twee maal gratis juridische advies
• 25 % korting bij eventueel opdracht door Tracé Recherche Bureau (het kan een opdracht zijn in het op sporen van gestolen oldtimers of andere soort opdrachten).
• Gratis preventie en repressief advies van Tracé Recherche Bureau
• Relatiegeschenk Tracé Recherche Bureau

Meer informatie op: www.trace-recherche.com

terug naar voorpagina