• Archief
Oranjerit QVCCC Gramsbergen 30 april 2012

Oranjerit QVCCC Gramsbergen 30 april 2012

De Quo Vadis Classic Car Club (QVCCC) in Gramsbergen houdt op Koninginnedag 30 april voor de 9e keer de Oranjerit, een toertocht voor bezitters van oldtimers van 30 jaar en ouder, cabrio’s of andere bijzondere voertuigen. In geval van pech kan een beroep gedaan worden op technische ondersteuning.

De rit start op het Meiboomplein, waar de auto’s voor vertrek staan opgesteld zodat het publiek ze uitgebreid kan bewonderen. Om 10.30 uur start het oudste voertuig als eerste voor een route volgens het zogenoemde bol-pijl systeem door Overijssel en Drenthe. Rond 15.30 uur verzamelen de voertuigen zich bij Landhoeve Zwieseborg in Loozen. Motorrijders van Motorclub Eveno Gramsbergen, die ook een toertocht rijden op Koninginnedag, sluiten aan. In colonne gaat het naar de finish op het Meiboomplein in Gramsbergen. De eerste voertuigen passeren rond 16.30 uur de finishboog, waarbij de ladyspeaker iets vertelt over de oldtimers.

Er kunnen maximaal 50 auto’s deelnemen. Meer informatie via www.gemeentehuisgramsbergen.nl

terug naar voorpagina