• Archief
Speciaal Auto Evenement Nijkerk 19 mei 2012

Speciaal Auto Evenement Nijkerk 19 mei 2012

Na weer een geslaagde editie in 2011 staat zaterdag 19 mei 2012 voor de 8e keer het Speciaal Auto Evenement in Nijkerk op de agenda. Op het Plein is er weer de mogelijkheid om uw speciale auto te laten zien: groot, klein, oldtimer en / of uniek alles is weer welkom. Dat geeft ook meteen het bijzondere van dit evenement weer. Liefhebbers van vele verschillende soorten auto’s, maar ook vrachtauto’s vinden elkaar deze dag in het centrum van Nijkerk. De dag wordt elk jaar geheel verzorgd met een hapje en een drankje en is er een rallyschild als aandenken. Voor deelnemers wordt er een toertocht over de Veluwe georganiseerd. De toertocht is ongeveer 60 km lang met een koffie stop bij midgetgolf baan TERRA NOVA in Putten waar de deelnemers een balletje kunnen slaan.

Meer informatie op www.autoevenementnijkerk.nl

terug naar voorpagina