• Archief
Trektocht der Pioniers 3 juni 2012

Trektocht der Pioniers 3 juni 2012

Sinds 2008 wordt traditioneel op de 1e zondag van de maand juni het jaarlijkse evenement ‘Trektocht der Pioniers’ georganiseerd. Het evenement staat open voor oldtimer auto’s en motoren gebouwd voor 1930. Van het Belgische Neerglabbeek vertrekken de veteranen voor tocht van 80 tot 1000 kilometer. Hierbij zijn drukke stadskernen, stoplichten en vluchtheuvels (op een enkele na) gemeden kan en mag iedereen zijn eigen tempo bepalen.

Ondanks dat het jaar na jaar toch een gezellige dag is voor zowel organisatoren als deelnemers, heeft de organisatie besloten dat 2012 voorlopig de laatste uitgave van de trektocht zal worden. Helaas is in vijf jaar tijd de belangstelling niet voldoende gegroeid en is het financiële plaatje moeilijk rond te krijgen.

Meer informatie op: www.bloggen.be/pre1930rally

terug naar voorpagina