• Archief
British Autojumble 24 juni 2012 in Waalwijk

British Autojumble 24 juni 2012 in Waalwijk

Voor de 14e keer wordt op zondag 24 juni 2012 de British Autojumble georganiseerd. Een evenement dat is uitgegroeid tot een internationaal evenement en dat op de warme belangstelling van oldtimereigenaren en handelaren mag rekenen.

In het Lidopark gelegen aan de rand van de Drunense Duinen in Waalwijk verzamelen zich vele Britse oldtimers, in 2011 waren het er maar liefst 1400. Aan de bosrand vindt u allerlei stands van onderdelenleveranciers uit Nederland, België en Groot-Brittannië die hier hun waar aan de man brengen.

In deze prachtige omgeving van gras, bomen en waterpartijen zullen wederom schitterende Britse auto’s te bewonderen zijn voor het publiek. Vele merken clubs uit Nederland, België en Engeland hebben dan ook zeer positief gereageerd op de uitnodiging en zullen op dit evenement wederom aanwezig zijn. Zo zullen er naast de diverse type MG’s ook veel Austin-Healey’s, Morgans, TVR’s, Mini’s, Triumph’s, Landrovers, Jaguar’s, Daimler’s, Austin’s , Morris en nog vele andere merken te bewonderen zijn.

Tevens is er voor de deelnemers de mogelijkheid om naast de auto overgebleven onderdelen van een restauratie of een garage opruiming te verkopen, want veel Engelse auto’s gebruiken immers de zelfde onderdelen. Niet alleen onderdelen maar ook bijvoorbeeld oude leren koffers, oude golfclubs, oude tennisrackets etc worden er aangeboden, zolang het maar Engels is. Ook zijn er Engelse auto’s te koop.

Tegen het middaguur komen de picknick manden te voorschijn voor een grote landelijke Picknick opgeluisterd door een leuk stukje dixielandmuziek. Voor de bezoekers die van ver komen heeft ” Hotel Waalwijk” een leuk arrangement.

Meer informatie is te vinden op: www.mgcarclub.nl

terug naar voorpagina