• Archief
Oldtimerdag in Elshout op 2e Pinksterdag 28 mei 2012

Oldtimerdag in Elshout op 2e Pinksterdag 28 mei 2012

Oldtimerclub De Langstraat organiseert op 28 mei 2012 (2e Pinkersterdag) voor de 19e keer haar jaarlijkse Oldtimerdag. Naast een keur aan oldtimers zijn ook oldtimer motoren en bromfietsen aanwezig. Daarnaast zijn er diverse activiteiten, zoals de open toerrit door het prachtige Brabantse land, een loterij, (live)muziek en dans.

Voor de eerste 200 inschrijvingen heeft de organisatie een rally schildje klaarliggen. Om deel te mogen nemen moet uw oldtimer auto, bromfiets of motor ouder dan 25 jaar zijn. Het evenement wordt gehouden bij Van Stokkum Rental Planet, D’Oultremontweg 14 in Elshout. Entree voor bezoekers is gratis.

Meer informatie is te vinden op: www.ocdl.nl

terug naar voorpagina