• Archief
CitroMobile Expo Haarlemmermeer 5 en 6 Mei 2012

CitroMobile Expo Haarlemmermeer 5 en 6 Mei 2012

Op 5 en 6 mei is de 10.000 m² beursvloer van CitroMobile gevuld met ruim 150 stands uit binnen- en buitenland. CitroMobile verwelkomt jaarlijks ruim 9.000 bezoekers, die hier alles kunnen vinden wat met het Double Chevron en de Franse sfeer te maken heeft. Het jaarlijks Citroënspektakel wordt in Nederland al voor de 18e keer georganiseerd. Het is hét evenement voor alle Citroënrijders en Citrofielen.

CitroMobile biedt activiteiten voor het hele gezin. Zo zijn er verschillende kinderactiviteiten, live muziek en een Parijs terras om van het mooie weer en klassieke Citroëns te genieten. Op CitroMobile kunnen bezoekers ook informatie vinden over alle Nederlandse Citroënclubs, een overzicht van de nieuwe generatie Citroëns, meer dan 150 stands én een expositie over Citroën en Verjonging, het thema
van deze editie.

Bij binnenkomst ontvangen de bezoekers van CitroMobile een gratis beurskrant. In deze beurskrant vindt men een keur aan artikelen over o.a. Citroën en Verjonging. Daarnaast staat er informatie in over de Nederlandse Citroënclubs, een plattegrond met de halindeling en een deelnemerslijst. Inhoud en vormgeving maken van de beurskrant een collectorsitem en een gewild naslagwerk voor de bezoekers.
De échte liefhebber van Citroën-automobielen en alles wat ermee te maken heeft, mag CitroMobile niet missen!

CitroMobile zal voor alle Citroën(rijders)s en andere Citrofielen op zaterdag 5 mei van 10.00 tot 18.00 uur en op zondag 6 mei van 10.00 tot 17.00 uur geopend zijn. CitroMobile vindt plaats in Expo Haarlemmermeer te Vijfhuizen.

De toegangsprijs bedraagt € 10 voor volwassenen en € 5 voor kinderen [kinderen tot 4 jaar krijgen gratis toegang]. Parkeren is gratis.

Meer informatie is te vinden op www.citromobile.nl

terug naar voorpagina