• Archief
Volkswagen restaureert zelf VW busjes

Volkswagen restaureert zelf VW busjes

Eigenaren van een dit jaar zijn 65 jarige verjaardag vierende Volkswagenbusje kunnen nu bij Volkswagen zelf terecht als ze hun bus willen laten restaureren. Sinds 2007 beschikt Volkswagen over een eigen restauratieafdeling in Hannover die vanaf heden ook voor particulieren aan de slag gaat. Inmiddels zijn er al ruim 100 Volkswagens gerestaureerd. Zoals te verwachten is het alleen mogelijk om daar Volkwagens tot een volledige origineel exemplaar te laten restaureren, uiteraard met behulp van enkel fabrieksoriginele onderdelen. Mochten die niet meer aanwezig zijn dan worden die in de uitgebreide werkplaats zelf nagemaakt. Aan dit alles hangt wel een prijskaartje. Een totaal restauratie kan oplopen tot een bedrag van 100.000 euro….

terug naar voorpagina