• Archief
Oldtimerdag in De Bilt 8 september 2012

Oldtimerdag in De Bilt 8 september 2012

Op zaterdag 8 september 2012 organiseert de Dorpskerk voor de 2de keer een Oldtimerdag. In de ochtenduren vindt een toerrit plaats en ‘s middags worden de oldtimers geshowd aan het publiek. De toerrit is ongeveer 50 km lang. U kunt tijdens deze tocht genieten van de mooie natuur en de diverse kastelen en buitenplaatsen die in de omgeving van De Bilt liggen. De oldtimershow vindt plaats op de karakteristieke Dorpsstraat. De Dorpsstraat is hiervoor afgesloten voor het doorgaande verkeer.

De toerrit en de oldtimershow zijn een onderdeel van de Dorpskerk Marktdag. De Dorpskerk in De Bilt organiseert jaarlijks de Marktdag, een dag met veel activiteiten rond de Dorpskerk waarvan de opbrengst geschonken wordt aan een goed doel. Meer informatie over onze goede doelen in 2012 vindt u hier.

De kosten voor deze dag bedragen € 10,00 per auto inclusief bestuurder. Voor elke verdere passagier bedragen de kosten € 7,00. Voor dit bedrag wordt u ontvangen met koffie/thee en wat lekkers. Na terugkomst van toerrit is er voor u een lunch beschikbaar in onze Brasserie. Tijdens de show kunt u ook nog een drankje met wat lekkers in onze brasserie afhalen. Uiteraard ontvangt u een routeboekje met informatie en een shield voor op uw oldtimer.

U kunt zich opgegeven via het aanmeldformulier of laat u een bericht achter via contact. Kies als categorie “Oldtimerdag”. De opbrengst van deze dag komt ten goede aan onze goede doelen.

Programma Oldtimerdag:
9:30 uur
inschrijven
10:30 uur
vertrek vanaf de Dorpsstraat voor de toerrit
12:00 en 12:30 uur
aankomst op de Dorpsstraat
12:30 uur
aanvang oldtimershow. Oldtimers zijn opgesteld vanaf de ingang van de kerk tot aan Zorgvliet
16:00 uur
einde show.

Meer info: www.dorpskerkdebilt.nl/oldtimerdag

terug naar voorpagina