• Archief
Authentieke Dag Oud-Vreeswijk 1 september 2012

Authentieke Dag Oud-Vreeswijk 1 september 2012

Op zaterdag 1 september komen in het kader van de 3e Authentieke Dag oldtimer personenauto’s, vrachtauto’s, motoren, tractoren en misschien nog meer authentieke voertuigen naar Oud-Vreeswijk. Deze passen juist mooi in het karakteristieke historische voormalige schippers- en sluizendorp Vreeswijk (Nieuwegein-zuid).

Het is de bedoeling op de Authentieke Dag deze voertuigen te showen aan het publiek, een rondrit door de omgeving te maken en er een gezellige dag van te maken. De aankomst van de oldtimers is van 09.30 – 10.30 uur en stellen de oldtimers zich op aanwijzing in de directe nabijheid van Oud-Vreeswijk op. In de Prins Hendriklaan is er een gezellige ontvangst voor de deelnemers. Daarna wordt er een rondrit gemaakt door Nieuwegein en omgeving. ’s Middags rond 13.30 is er een static-show in Oud-Vreeswijk. Ook zal er in het teken van deze dag nog veel meer te doen zijn. In ieder geval meer dan genoeg om eens een kijkje te komen nemen.

Meer informatie op: www.activiteitenvreeswijk.nl

terug naar voorpagina