• Archief
Monaco Rally 3 juni tot 9 juni 2012

Monaco Rally 3 juni tot 9 juni 2012

De Monaco Rally is een zesdaagse luxury tour door het achterland van Frankrijk met de start in Nederland en het eindpunt in Monaco. Er kan worden gereden met moderne sportauto’s en met klassieke auto’s. The Monaco Rally is geen race. Op geen enkel moment wordt van u gevraagd om hard te rijden. The Monaco Rally is echter wel bij uitstek geschikt om uw auto te rijden zoals de ontwerper het heeft bedoeld. De aard van de route laat de puurheid van het rijden bij deze tocht naar boven komen. Hoewel er deze rally absoluut niet geracet hoeft te worden, kan er hard gestreden worden om de winst. Punten zijn op deze Rally te verdienen door een combinatie van tijd en het oplossen van ‘clues’ die we onderweg tegenkomen. De ‘clues’ voeren ons over achterwegen, langs prachtige monumenten, over boeren erven en langs oude bekende champagne huizen.

Meer informatie op: www.classic-rally.nl

terug naar voorpagina