• Archief
Oldtimer- en youngtimeronderdelen Bosch online bestellen

Oldtimer- en youngtimeronderdelen Bosch online bestellen

In navolging van de grote Duitse automerken maakt ook toeleverancier Bosch ook werk van het leveren van onderdelen voor oldtimers en youngtimers. Onder de naam Bosch Automotive Tradition worden Bosch onderdelen geleverde die niet meer leverbaar zijn via de normale kanalen. Vanaf heden zijn deze onderdelen nu ook online te koop via een webshop. Denk daarbij aan onderdelen voor de K-Jetronic en D-jetronic injectiesystemen uit de jaren 60, 70 en 80. De voorraad onderdelen bestaat gedeeltelijk uit oude voorraden (nooit gebruikte onderdelen) als naar de originele productspecificaties nieuw geproduceerde onderdelen.

Meer informatie op: www.partbob.com en www.automotive-tradition.de

terug naar voorpagina