• Archief
10e Zederikse Oldtimerdag 9 juni 2012

10e Zederikse Oldtimerdag 9 juni 2012

Zaterdag 9 juni 2012 wordt de 10e Zederikse Oldtimerdag gehouden. Een dag waarop eigenaren van oldtimer tractoren, auto’s, vrachtauto’s, motoren en (brom)fietsen van 25 jaar of ouder, hun pronkstuk weer in Lexmond en omgeving kunnen tonen.
Door de organisatie is een ‘snelle route’ en een ‘langzame route’ in elkaar gezet (van auto tot snelle brommer of van tractor tot langzame (brom)fiets). Het is dit jaar de 10e keer dat de Zederikse Oldtimerdag georganiseerd wordt. Juist daarom neemt de organisatie u dit jaar mee voor een route door de pittoreske dorpjes die de gemeente Zederik rijk is. In Lexmond wordt na een prachtige route deze 10e dag op gepaste wijze afgesloten.

Meer informatie op: www.zederikdagen.nl

terug naar voorpagina