• Archief
Dijken en Krekenrally 28 april 2012

Dijken en Krekenrally 28 april 2012

De Dijken en Krekenrally in Hulst is een jaarlijkse tourrally voor klassieke en sportieve auto’s. De Grote Markt in Hulst vormt het decor voor start en finish van de rally. De organisatie is in handen van Rotary Hulst. De rally staat open voor alle deelnemers met een auto van 25 jaar oud of meer, of met een jongere auto van het type cabriolet of sportcoupe. De 2012 editie wordt verreden op 28 april 2012. De deelnemers verzamelen zich met hun auto’s op de Grote Markt in Hulst, vanwaar er elke minuut een auto vertrekt.

De auto’s rijden op basis van ontvangen instructies een route door de polders van Oost Zeeuws-Vlaanderen en een deel van Vlaanderen. Het gaat hierbij niet om snelheid. De gemiddelde snelheid van de rally ligt doorgaans rond de 35 km/u.

Aan het eind van de middag keren de auto’s weer terug naar de Grote Markt in Hulst voor de finish en prijsuitreiking. Passend in de traditie van Rotary worden de opbrengsten van de Dijken en Krekenrally steeds gedoneerd aan een goed doel.

Meer informatie op: www.dijkenenkrekenrally.nl

terug naar voorpagina