• Archief
7e Midzomer Rotarally Houten 23 juni 2012

7e Midzomer Rotarally Houten 23 juni 2012

De jaarlijkse Midzomer Rotarally van Rotary Club Houten Castellum zal op zaterdag 23 juni 2012 voor de 7e keer worden gereden. Start en finish van de rally zal zoals altijd plaatsvinden in Houten. Voormalige kampioenen en rallyroutiniers Fred Hak en Frans Bolder zullen als vanouds de route uitzetten; het gebied waar gereden gaat worden is nog niet helemaal bekend, maar de organisatie verzekerd ons dat ook daar weer veel onbekende, mooie wegen en weggetjes in opgenomen zijn.

Het parcours van ca. 250 km kan worden afgelegd in een cabrio, klassieker of exotische auto. Ook dit jaar bestaat weer de keuze tussen een sport- en tour klasse. Alle klassen rijden verschillende kaartleessystemen. Voor de minder ervaren rijders is er kort voor de start een korte uitleg van de verschillende systemen.

De Midzomer Rotarally wordt jaarlijks georganiseerd door RC Houten Castellum. De rally kan steunen op een vaste kern van enthousiaste deelnemers. In 2011 namen ongeveer 80 equipes deel, die samen met de sponsoren een bedrag van 15.000 euro hebben opgebracht. Met het opgehaalde bedrag financiert RC Houten Castellum haar lokale en internationale projecten zoals “Het kind in ontwikkeling” en Rotary Doctors (www.rotarydoctors.nl).

Voor meer informatie en inschrijven ga naar: www.rotarally.com

terug naar voorpagina