• Archief
Aalsmeer Roest Niet 10 juni 2012

Aalsmeer Roest Niet 10 juni 2012

Op zondag 10 juni wordt de vijfde editie van Aalsmeer Roest Niet gereden. Aalsmeer Roest Niet is het jaarlijkse evenement in Amstelland voor klassieke auto’s en motoren ouder dan 25 jaar met een toerrit van circa 160km /100 mijl met start en finish in Aalsmeer en was de vorige vier jaar met 200 deelnemers een groot succes. De combinatie van een toerrit van 100 mijl door de regio met start en finish bij The Beach in Aalsmeer trekt elk jaar veel deelnemers en publiek.

De start van Aalsmeer Roest Niet is op zondag 10 juni vanaf 9.00 uur bij The Beach aan de Oosteinderweg in Aalsmeer. Tijdens de toerrit door de regio zorgen de voertuigen al voor veel bekijks langs de route, maar naar verwachting nog meer na terugkomst bij The Beach. Vanaf circa 14.00 uur worden de eerste deelnemers weer terug verwacht. Na de finish worden de auto’s en motoren op het parkeerterrein naast The Beach opgesteld waar het publiek de deelnemende auto’s en motoren kan bezichtigen onder het genot van een drankje en een hapje. De laatste deelnemers worden rond 16.00 terug verwacht bij The Beach.

Ook dit jaar weer de hele middag en avond prominent met vinyl aanwezig bij Aalsmeer Roest Niet: Kees Markman! Samen met Cees van der Schilden en Meindert van der Zwaard gaat hij ‘s avonds verder in The Beach met een Aalsmeer Roest Niet Afterparty.

Meer informatie op www.aalsmeerroestniet.com

terug naar voorpagina