• Archief
Cars & Charity 2 september 2012 Bergen op Zoom

Cars & Charity 2 september 2012 Bergen op Zoom

Na een succesvolle edities in 2010 en 2011 wordt op 2 september 2012 voor de 3e keer het Rotary evenement Cars & Charity gehouden. De organisatie is in handen van de Rotary Club Bergen op Zoom Noord. Cars & Charity is een toertocht met historische en andere bijzondere auto’s. Alle deelnemende equipes zullen starten vanuit het historische stadscentrum van Bergen op Zoom. Naast de toerrit met klassieke en andere bijzondere auto’s, omvat het programma een prachtige rondrit door de omgeving, een loterij, rondritjes met Porsches, BMW’s en Ferrari’s en nog veel meer.

Dit jaar wordt er geld ingezameld voor 2 organisaties te weten:
– Stichting ’t Vrolijke Ruitertje (paardrijden met gehandicapte kinderen)
– Stichting Kunezuva (onderwijsprojecten in Afrika)

Meer informatie is te vinden op: www.carsandcharity.com

terug naar voorpagina