• Archief
Oldtimerdag Alphen aan den Rijn 15 september 2012

Oldtimerdag Alphen aan den Rijn 15 september 2012

Op 15 september is weer de jaarlijkse Oldtimerdag in Alphen aan den Rijn die teruggaat tot maar liefst 1982 en daarmee in 2012 de 30e editie beleeft. De dag biedt nostalgisch vermaak voor jong en oud, zowel voor deelnemers als bezoekers. Iedere bezitter van een oldtimer, of het nu een auto, tractor, motor of tweewieler betreft, is van harte welkom om deel te nemen aan de Oldtimerdag. Er is geen beperking met betrekking tot de leeftijd van de oldtimer: de deelnemers en het publiek bepalen tenslotte wat een oldtimer is.

Oldtimers voor de Oldtimerdag en voor de Oldtimerrondrit kunnen zich vanaf 07:00 – 09:00 uur melden op het
Rijnplein in Alphen aan den Rijn. Het evenemententerrein is dit jaar, voor deze speciale editie twee keer zo groot als in voorgaande jaren.

Meer informatie is te vinden op: www.oldtimerdagalphenaandenrijn.nl

terug naar voorpagina