• Archief
American Car Festival Arnhem 13 mei 2012

American Car Festival Arnhem 13 mei 2012

Zondag 13 mei 2012 wordt Arnhem voor 1 dag hometown voor en van de Amerikaanse wagen. Elk model en type Amerikaan is van harte welkom om deel te nemen aan dit fantastisch evenement. Het is de kans voor de Amerikaanse autobezitter om zijn wagen te laten zien aan het publiek. Voor het publiek is het de kans om een keur aan Amerikaanse wagens te bezichtigen. Of het nu gaat om een Chevrolet Fleetmaster of een GMC Pick Up, ze staan geparkeerd in de binnenstad, op het Kerkplein of op de benedenkade van de Rijnkade van Arnhem.

De binnenstad, Kerkplein en de Rijnkade worden voor 1 dag een grootse, Amerikaanse autosalon. De toegang is gratis. Op het Kerkplein is live muziek, zijn er Carwash Babes en ook de horeca gaat op de Amerikaanse tour: Hamburgers, Spare Ribs en Hot Dogs komen zo van de BBQ.

Meer informatie op: www.americancarfestival.nl

terug naar voorpagina