• Archief
The Monaco Rally 3 – 9 juni 2012

The Monaco Rally 3 – 9 juni 2012

Op zondag 3 juni 2012 start The Monaco Rally, een zesdaagse rit naar Monaco. Vanuit Chateau St Gerlach voert de tocht door het achterland van Belgie en Frankrijk. Door glooiende heuvels en bossen, over de bergen en langs ondeugende haardspeld bochten. Elke avond verblijven de deelnemers in luxe hotels en chateaux. Een mooie route, prachtige locaties, goed gezelschap en…, niet te vergeten het wedstrijd element. Er is onderweg ook wat te verdienen; The Toughest Car en The Tunnel Award met mooie prijzen. De deelnemers rijden met Ferrari, Porsche, Aston Martin, Jaguar, Maserati en Bentley. De organisatie kan zelfs melden dat er ook een Mclaren deelneemt..!

De rally wordt georganiseerd door Classic Rally, meer informatie op: www.classic-rally.nl

terug naar voorpagina