• Archief
Slag om Ane 3 juni 2012

Slag om Ane 3 juni 2012

Op 3 juni 2012 start vanaf Altena Classic Service in het Overijsselse Ane voor de 15e keer de Slag om Ane. De Slag om Ane is een toertocht voor klassieke auto’s en oldtimers. Naast deze auto’s zijn ook youngtimers welkom. Er is een prachtige toer van zo’n 150 km. door Drenthe uitgezet, waarbij niet alleen de meest idyllische wegen worden bereden maar ook op een passende locatie de lunch zal worden genuttigd.

Natuurlijk kan ook de competitie worden aangegaan en zijn er aan het eind van de dag, voorafgaand aan het uitgebreide buffet, niet alleen prijzen te verdelen onder de equipes die als besten de tour hebben gereden, maar er wordt ook gestreden om de bokaal van mooiste ”automobiel /equipe combinatie” hetgeen inhoudt dat niet alleen met een in topvorm verkerende auto aan de start moet worden verschenen, maar dat er ook veel aandacht is besteed om de kledij en uitrusting van de equipe aan te passen aan de leeftijd van de auto. Een echte ”period combinatie” dus.

Voor meer informatie: www.altenaclassicservice.nl

terug naar voorpagina