• Archief
Oldtimershow Blokkerse Oldtimerclub 2 en 3 juni 2012

Oldtimershow Blokkerse Oldtimerclub 2 en 3 juni 2012

De Blokkerse Oldtimer Club bestaat sinds 1989 en telt meer dan 300 leden. De club kenmerkt zich als een actieve club. De doelstelling van de Blokkerse Oldtimer Club is het regelmatig bijeenbrengen van liefhebbers van Oldtimers en alles wat daarbij hoort. De club organiseert een aantal oldtimerevenementen met als hoogtepunt een jaarlijkse oldtimershow. Deze jaarlijkse show wordt in 2012 op 2 en 3 juni gehouden.

Om te beginnen is er op 2 juni een Oldtimerrit voor vrachtwagens, tractoren en auto’s. Aanmelden voor de rit is niet noodzakelijk en vrij voor iedereen die wil meerijden. Verzamelen vanaf 15.15 bij de “Gildenweg” te Blokker (NH).

Op 3 juni organiseert de Blokkerse Oldtimerclub de jaarlijkse show in ”de Goorn“ in Noord Holland. Een grote Show met vele oldtimer vrachtwagens, stationair motoren, tractoren, auto’s en motorfietsen. Verder zijn er die dag diverse kramen voor verkoop vanboeken, onderdelen, accessoires en andere leuke producten.
Ook voor de kinderen zijn er leuke dingen zoals een luchtkussen, kleurplaten, een timmerhoek en ijsjes.

Verdere informatie op www.blokkerseoldtimerclub.nl

terug naar voorpagina