• Archief
Sleutel13Rally voor Stichting Kinder-Rijk 15 t/m 19 oktober 2012

Sleutel13Rally voor Stichting Kinder-Rijk 15 t/m 19 oktober 2012

In het najaar van 2012 (15 t/m 19 oktober) organiseert de Stichting Kinder-Rijk een rally van Cluj-Napoca in Roemenië naar Nederland. De rally wordt verreden in oldtimer Dacia’s en bestaat uit 5 etappes en verschillende proeven. Voor de naam Sleutel13Rally is gekozen om de eenvoud van de techniek van deze oldtimers aan te duiden (met een steeksleutel 13 is de auto voor het grootste deel te onderhouden of te demonteren). De rally vindt in 5 etappes plaats en gaat door Roemenie, Hongarije, Slowakije, Tsjechië, Duitsland en Nederland.

De Sleutel13Rally is een sponsor rally waarbij de teams zich laten sponsoren, de opbrengst gaat naar Stichting Kinder-Rijk. Stichting Kinder-Rijk is een hulporganisatie die zich inzet voor het welzijn van kansarme kinderen en jongeren in Roemenië. Het doel van de stichting is om kinderen en jongeren te helpen een zelfstandig bestaan op te bouwen. Met dit spannende avontuur voor de deelnemers hopen wij veel geld in te zamelen zodat Kinder-Rijk haar projecten uit kan breiden en nieuwe starten.

Een belangrijke partner van de rally is Avalon Evenementen uit Zoetermeer. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het organiseren van rally’s. Een professioneel georganiseerd evenement is hiermee gewaarborgd. Natuurlijk gaat er een technisch team en bezemwagen mee die ook een reserve Dacia bij zich hebben waardoor we zeker weten dat iedereen kan blijven rijden en veilig bij de finish aankomt.

De teams worden door de organisatie naar Roemenië gebracht waar de Dacia’s klaar staan in een fabriekshal. Door het kiezen van een sleutelbos bepalen de teams met welke auto zij de rally gaan rijden.

Meer informatie over de Sleutel13Rally is te vinden op www.sleutel13rally.nl, informatie over Stichting Kinder-Rijk staat op www.kinder-rijk.nl

terug naar voorpagina