• Archief
Aircooled Scheveningen 20 mei 2012

Aircooled Scheveningen 20 mei 2012

Op 20 mei 2012 gaat het gebeuren. Op die dag wordt de eerste editie van het VW kever en bus evenement op de boulevard van Scheveningen: Aircooled Scheveningen. Bij Dominique Scholtes van Dominique Scholtes Oldtimer Bekleding speelde al langer het idee om een aircooled evenement te organiseren. Na divers overleg met Paul Zegwaard van Keverland worden de ideeën steeds wilder en concluderen zij dat de mooiste lokatie de Boulevard van Scheveningen zou zijn.

Alles dat Volkswagen en luchtgekoeld is wordt verwacht. Brilkevers, Ovaalkevers, Ragtops, Cabriolets, Resto-look, Ratlook, Custom build, Spijlbussen, Sambabussen, Campers, T2a/b windows, T2b windows, Pick-Up’s, Kubels, Strandbuggy’s….. Daarnaast zijn er een Surfworkshop, Aircooled Zandsculptuur Workshop en kan het publiek de mooiste / meest favoriete Aircooled kiezen.

Inmiddels is het evenement volgeboekt. Gratis voor deelnemers en bezoekers.

Meer info op www.aircooledscheveningen.nl

terug naar voorpagina