• Archief
22e Internationale Kadett C Meeting 1 t/m 3 juni 2012

22e Internationale Kadett C Meeting 1 t/m 3 juni 2012

Van 1 t/m 3 juni 2012 organiseert de Opel Kadett C Club Nederland haar 22e Internationale Kadett C meeting op het evenemententerrein bij Manege d’n Umswing aan de Schorfvenweg in Sevenum-Kronenberg. Net al voorgaande jaren zullen er weer deelnemers uit diversen landen aanwezig zijn. Op vrijdag is het terrein vanaf 12.00u geopend. De deelnemers kunnen op het terrein kamperen en hebben dan het hele weekend de tijd om elkaars Kadett te bewonderen, op onderdelenjacht te gaan, of juist zelf onderdelen verkopen. Natuurlijk is er tijd om samen feest te vieren tijdens de avonden. Op vrijdagavond kunnen de deelnemers en diverse clubs elkaar uitdagen voor een ludiek spel, gezellig een biertje drinken en feesten op de muziek van de DJ. Op zaterdagavond is er eerst een kinderdisco maar daarna kan er door iedereen weer gefeest worden met muziek van onze DJ. ’s Morgens is er de mogelijkheid om lekker te ontbijten in de Manegehal. De hele dag kan men hier terecht voor koffie/thee of een drankje. Verder kan men een versnapering halen bij de frituurwagen of de ijscokar. Ook aan de kinderen is gedacht. Zij kunnen zich uitleven op het springkussen of in de kinderhoek deel nemen aan de kleurwedstrijd.

Op zondagmiddag zal het weekend afgesloten worden met de prijsuitreiking voor de mooiste Kadetts in de verschillende categoriën. Er zijn o.a. bekers voor de verschillende types Kadett C (Sedan, Stationcar, City, Aero, Coupé).

Ook als u zelf geen Kadett C bezit, bent u hartstikke welkom om te komen kijken of deel te nemen aan dit evenement.
Voor meer info kijk op onze website: www.opelkadettcclub.nl

terug naar voorpagina