• Archief
Dutch National Triumph Day 8 juli 2012

Dutch National Triumph Day 8 juli 2012

Op zondag 8 juli 2012 organiseert de Club Triumph Holland weer de Dutch National Triumph Day. Net als in 2011 wordt dit evenement weer op de nieuwe en zeer sfeervolle locatie gehouden: Heerlijkheid Mariënwaerdt in Beesd. Mariënwaerdt is een particulier landgoed van ruim 900 hectare gelegen in de Betuwe, in de kom van de rivier de Linge, tussen de dorpen Beesd, Tricht, Deil en Enspijk in de gemeente Geldermalsen. Prima bereikbaar via de A2, afslag 14 Beesd.

Vorig jaar hebben ruim 400 voertuigen, voornamelijk oldtimers, het evenement bezocht en de aantallen worden elk jaar groter… Niet alleen Triumph’s, Standard’s en op Triumph techniek gebaseerde oldtimers zijn welkom, ook andere oldtimers vinden een plaatsje op het klassiekerterrein. Met de aanwezigheid van de zusterclubs, TR Club Holland, Triumph Spitfire Club en Stag Club Nederland, belooft het wederom een gezellige dag te worden. DNTD 2012 begint om 10.00 uur en eindigt rond 17.00 uur.

Meer informatie is te vinden op: www.triumph.nl

terug naar voorpagina