• Archief
15e Classic Car Meeting Vleuten 17 juni 2012

15e Classic Car Meeting Vleuten 17 juni 2012

Op Vaderdag 17 juni 2012 wordt de 15e editie van de Classic Car Meeting Vleuten georganiseerd. De Classic Car Meeting is bedoeld voor eigenaren en liefhebbers van klassieke / oldtimer Europese en Engelse auto’s om op informele wijze elkaars auto’s te kunnen bewonderen, tips en adressen uit te wisselen, foto’s te maken en te genieten van de gezelligheid en omgeving. De organisatie geeft aan dat er geen auto’s of onderdelen verkocht mogen worden en helaas zijn Amerikaanse auto’s niet welkom. Wel is de toegang is gratis en er is gelegenheid tot frisdrank en kleine hapjes. Speciaal voor de kids is er de FAVO-TO waarbij kinderen met hun favorieten auto van die dag op de foto kunnen.

Meer informatie op: www.ccmv.nl

terug naar voorpagina