• Archief
Wereldrecord langste optocht Lelijke Eenden 9 juni 2012

Wereldrecord langste optocht Lelijke Eenden 9 juni 2012

Op zaterdag 9 juni 2012 wordt in Hardenberg een poging gedaan om het wereldrecord te vestigen van de langste optocht van Lelijke Eenden. Het doel is om zaterdag met minstens honderd Eenden een ronde door het Overijsselse Hardenberg te maken. Naast een 2CV, Mehari, Dyane en andere A-types zijn alle Citroëns van voor 1990 ook van harte welkom, aangezien het officieel om een Citroën-record gaat. De passerende voitures zullen door een waarnemer van Guinness World Records worden geteld. De organisatie gaat voor een rij van 100 eendjes. Dit evenement maakt deel uit van een heel weekend vol met eendenpret in Hardenberg in het kader van Hardenberg 650 jaar.

Meer informatie: www.eendjehuren.nl

terug naar voorpagina