• Archief
2e Oldtimerdag Waalwijk 12 augustus 2012

2e Oldtimerdag Waalwijk 12 augustus 2012

De organisatie is er trots om de 2e oldtimerdag Waalwijk te mogen organiseren. Op de prachtige locatie bij het Lido is alle ruimte om de fraaie oldtimers een mooi plekje te geven. De aanvang is 11.00, deelnemers kunnen aankomen vanaf 9.30. Naar verwachting zijn ruim 100 oldtimers te zien zijn, er is volop ruimte voor nog meer deelname. Eten en drinken zijn verkrijgbaar en er zijn de nodige faciliteiten. Verder is er live muziek. Verder is ook een mogelijkheid tot huren van een kraam en kan de oldtimer na overleg ook al op zaterdag gebracht worden. Er wordt geen geld gevraagd voor deelname, er worden enkele consumpties verstrekt aan de deelnemers die zich van te voren hebben opgegeven.

Voor publiek is er gratis parkeren en toegang. Voor de kinderen een springkussen. De mooie omgeving en grote speeltuin in de buurt maakt het de locatie voor een leuk dagje uit.

Informatie en opgeven via oldtimerdag-waalwijk@live.nl.

terug naar voorpagina