• Archief
Concours de Pannerden 8 juli 2012

Concours de Pannerden 8 juli 2012

Zondag 8 juli wordt voor de 3e keer een oldtimertreffen gehouden op het Zomerfeest van Pannerden. Na het geweldige succes van vorig jaar met meer als 160 inschrijvingen hoopt de organisatie ook dit jaar weer op een super opkomst.

Om de oldtimermeeting iets speciaals te geven zijn de initiatiefnemers op het idee gekomen om van de oldtimer dag een Concours d’ Elegance te maken. De auto’s worden tijdens dit concours beoordeeld op vele aspecten en alleen de auto’s die perfect zijn kunnen meedingen naar de titel. Het is voor de deelnemers geheel vrij om hieraan mee te doen, maar het is natuurlijk leuk als er zoveel mogelijk auto’s hieraan deelnemen. De beoordeling zal niet zo streng zijn als bij een echt Concours d’ Elegance zoals bijvoorbeeld bij het paleis het Loo in Apeldoorn. De auto’s worden in diverse klasses worden beoordeeld.

Meer informatie op: www.concoursdepannerden.nl

terug naar voorpagina