• Archief
Asteria Knapzakken Toer 28 juli 2012

Asteria Knapzakken Toer 28 juli 2012

De Asteria Knapzakken Toer wordt in 2012 gehouden op zaterdag 28 juli. Het Noord-Limburgse zal met een tocht van ca. 150 km worden doorkruist. Het starttijdstip van de tocht op zaterdagmorgen is zodanig gekozen dat u de gehele dag de gelegenheid heeft om te genieten van de mooie omgeving, stops voor leuke bezienswaardigheden en natuurlijk, niet te vergeten, de picknick om de knapzak te ledigen. De Asteria Knapzakken Toer is een all-oldtimer evenement voor personenauto’s welke niet merk gebonden zijn. De enige voorwaarde die aan de auto’s gesteld worden is dat zij van het bouwjaar 1975 of ouder zijn.

Aansluitend op deelname aan de Asteria Knapzakken Toer op zaterdag 28 juli heeft men de mogelijkheid om op zondag 29 juli deel te nemen aan de Venrayse Oldtimer Toertocht en er een echt oldtimer weekend van te maken.

Meer informatie op: www.venrayoldtimercity.nl

terug naar voorpagina