• Archief
14de Oldtimer tourtocht Minidome 30 juni 2012

14de Oldtimer tourtocht Minidome 30 juni 2012

Het Minidome organiseert op zaterdag 30 juni 2012 de 14de Oldtimer tourtocht van de gemeente Lingewaal. Vanaf 9.30 uur worden de deelnemers bij het gemeentehuis van Lingewaal te Asperen (bij Leerdam) ontvangen met een kopje koffie of thee. Het vertrek van de tourtocht zal weer vanaf het gemeentehuis in Asperen plaatsvinden. Net als vorige jaren krijgen de deelnemers aan het eind van de tour het unieke en traditionele jaarlijkse aandenken. De tourtocht met deze mooie klassieke voertuigen zal gaan door het mooie natuurgebied. Ook dit jaar heeft de organisatie weer voor een centrale lunchplaats gekozen. Het is uiteraard niet verplicht maar wel heel gezellig. Alle chauffeurs en bijrijders kunnen bovendien gratis het Nationaal Autominiatuur Museum “Het Minidome” bezoeken. Na het bezoek aan het Minidome zal de gratis loterij plaatsvinden onder het genot van een lekker glaasje wijn, bier of iets anders. Aansluitend op deze borrel wordt de mogelijkheid geboden om te blijven eten.

Meer informatie is te vinden op: www.minidome.nl

terug naar voorpagina